Over ons

Gedurende uw verblijf staat ons voltallige team voor u klaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken!

Bent u benieuwd met wie u tijdens uw verblijf zoal in contact zal komen? Dan kunt u hier alvast een stukje over onze geweldige teamleden lezen!

HANS

Na jaren melkboer te zijn geweest, heeft Hans naast zijn liefde voor de koeien nog een tweede liefde gevonden: paarden. Hij houdt ervan om ieder jaar nieuw leven op De Vinkenhof te zien, of het nu kalveren of veulentjes zijn. Onze boer vertelt je dan ook graag alles wat hij weet over zijn dieren!

Verder houdt Hans zich ook nog bezig met het onderhoud van het domein: de stallen, de landhuizen, de appartementen en de machines. Zit je dus met een probleem? Aarzel dan niet om Hans aan te spreken! Natuurlijk ziet hij een gezellige babbel ook altijd wel zitten.

NICK

Nick deelt de passie voor dieren en natuur met zijn vader. Tussen de paarden en het groen voelt Nick zich thuis, dus hem vind je altijd buiten. Onze boerenzoon houdt zich net zoals papa bezig met het onderhoud van de gebouwen, machines en dieren op, om en rond het domein van De Vinkenhof.

Om te ontspannen gaat Nick graag een ritje maken met de paarden. Wil je meer weten over Nick’s avonturen met de paarden, of wil je er zelf ook eentje beleven? Begin dan maar vast te zoeken naar deze jongeman!

MARIE-JOSE

Marie-Jose is de lieftallige vrouw van Hans en zorgt dat er in de chaos van man en zoonlief ook nog structuur aan te pas komt. Marie-Jose staat in voor de administratieve kant van De Vinkenhof en wanneer je aanbelt op nummer 13, zal zij je hartelijk toelachen in de deuropening.

De vrouw des huizes weet alles van de appartementen, de landhuizen en het kampeerterrein. Ze zorgt met veel liefde en plezier ervoor dat jouw verblijf zo aangenaam mogelijk is. Heb je dus vragen of opmerkingen omtrent de woningen of de camping? Dan is zij degene die je verder kan helpen!

GIULIA

Giulia zal je niet altijd op De Vinkenhof zien rondlopen. De oudste dochter van Hans en Marie-Jose runt namelijk een evenementenbureau genaamd Down South Events. Moest je nou een onvergetelijke belevenis willen meemaken, dan kan Giulia je daar bij helpen! Tijdens je verblijf op De Vinkenhof verzorgt Giulia maar al te graag enkele uitstapjes en activiteiten voor je.

Voor een volledig aanbod kan je altijd een kijkje nemen op de website (downsouth.nl) of natuurlijk Giulia zelf aanspreken.