De Vinkenhof

Locatie

De Vinkenhof is gelegen op een unieke locatie in Zuid-Limburg, genaamd ‘het Heuvelland’. Het prachtige natuurlandschap wordt gekenmerkt door de afwisseling van bossen, velden, akkers, weilanden, boomgaarden en rivierdalen. Hier kunt u volop genieten van de natuur en haar unieke flora en fauna, of dat nu te voet, met de fiets of te paard is!

 

Het landgoed van De Vinkenhof is zo dicht gelegen bij het pittoreske dorpje Mechelen dat u er in 5 minuten wandelen bent. In het dorp liggen leuke restaurants en kroegen, maar loop ook zeker eens binnen bij de ambachtelijke slager en bakker voor onze Limburgse lekkernijen!

Het domein

Op het domein liggen twee luxe landhuizen, drie luxe appartementen, een kampeerterrein en een kamphuis. 

 

Landhuizen

De landhuizen, genaamd ‘Boekvink’ en ‘Goudvink’, zijn geschikt voor groepen tot 17 personen. Elk landhuis beschikt over een grote woonruimte, eigen keuken en een terras. Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar Landhuizen Vinkenhof

 

Appartementen

De appartementen die gelegen zijn in het rustige Overgeul verschillen alle drie van grootte. Eén van de woningen is geschikt voor 2 tot 5 personen, één voor 2 tot 4 personen en het grootste appartement biedt plaats voor 6 tot 9 personen. Dit laatste kan gekoppeld worden aan een van de kleinere appartementen. Elk appartement beschikt over eigen slaapkamers, toilet, keuken, woonkamer en terras.

Indien u meer info wenst over de appartementen op het domein, verwijzen we u graag door naar Appartementen Vinkenhof

Camping

Het kampeerterrein is gelegen aan de rand van het natuurgebied in het Geuldal. U kunt uw camper of tent opzetten op onze beschutte plaats achter de boerderij. Voor de kinderen is er volop speelgelegenheid zoals skelters, een trampoline, tafelvoetbal en meer! Ook kan uw kroost kennis maken met het boerderijleven en vertederd worden door onze pasgeboren kalfjes en veulentjes.

 Voor verdere info en onze tarieven, verwijzen we u graag door naar Kamperen Vinkenhof.

Kamphuis

Verder beschikken we nog over een kamphuis. Het kamphuis biedt volop ruimte voor een bivak of ponykamp georganiseerd door een vereniging of club. Een grote keuken en uitgebreide toiletvoorzieningen zijn aanwezig.