Activiteiten

Persoonlijke training of lezing

Het is mogelijk om een persoonlijke training of lezing aan te vragen gedurende uw verblijf bij De Vinkenhof. Deze activiteit wordt dan volledig naar uw wensen aangepast.

 

Persoonlijke trainingen kunnen zowel op als naast het paard plaatsvinden en kunnen een specifiek probleem of onderwerp behandelen zoals houding- en zitcorrectie, rechtrichten van het paard en het verbeteren van de communicatie tussen ruiter en paard.

 

Lezingen over specifieke onderwerpen (zoals bepaalde ziektes of problemen, een unieke discipline binnen de paardensport, een expertise toelichting over het gebruik van bitten en andere hulpmiddelen) kunnen aangevraagd worden voor een enkele persoon of kleine groepen.

Extra's

Extra activiteiten die niet gerelateerd zijn aan paarden kunnen ook aangevraagd worden. Deze activiteiten zullen in samenwerking met Down South Events naar uw wensen worden georganiseerd!

Shootout
Ga de strijd aan met elkaar en ervaar de pijnloze variant op paintball, airsoft en trefbal! Door de grote diversiteit aan spelvormen is Arrow Shootout geschikt voor iedereen!

Handboogschieten
Met behulp van de juiste instructies gaan jullie recht op jullie target af. Om de beurt krijgen jullie de kans om een aantal pijlen te schieten. Wie is de beste en ontvangt een leuke prijs?

Mountainbiken

Onder begeleiding maakt u een prachtige tour door het Limburgse heuvellandschap. Wij hebben de mooiste paadjes voor u uitgezocht waardoor u maximaal kunt genieten van de fantastische uizichten die het landschap u te bieden heeft.

Catering

Laat u verrassen door een persoonlijk menuvoorstel, maak kennis met unieke gerechten afkomstig uit verschillende werelddelen of geniet simpelweg van een lekkere barbecue. Hier op De Vinkenhof is het allemaal mogelijk!

 

Highland Games

Tijdens de Higland Games maken jullie kennis met de diverse traditionele Schotse spelen. Highland Games bestaan uit diverse onderdelen en deze vergen de nodige samenwerking onder de deelnemers. Een ware krachtmeting voor mannen én vrouwen!

Fotografie en film

Laat een mooie herinnering van u en uw paard door onze professionele fotografen vastleggen. Mogelijkheid tot foto's, een volledig album of een film.

Voor meer inspiratie verwijzen we u graag door naar http://www.downsouth.nl